Årets Kock 2024 satsar på att använda hela råvaran: Hur tillagas bäst njure, blod och lever?
Under Årets Kock 2024 bidrar Axfoundation med expertråd inom hållbarhet. Möt Anna Henning Moberg och...
Läs merUnder Årets Kock 2024 bidrar Axfoundation med expertråd inom hållbarhet. Möt Anna Henning Moberg och...
Läs merFiskfoder baserat på mykoprotein har lågt klimatavtryck, liten miljöpåverkan och ger glada laxar, åtminstone friska....
Läs merDet som en gång föddes som en idé på Torsåker gård skalas nu upp rejält....
Läs merChristian Sjöland spanar: Vi svenskar gillar svenskt. I alla fall när vi handlar kött, ägg...
Läs merMaria Lundesjö spanar: En sak är säker: För att föda jordens befolkning utan att riskera...
Läs merEfter ett flerårigt forsknings-, utvecklings- och förädlingsarbete ser nu en ny, unik och innovativ produkt...
Läs merUnder ytan längs Sveriges östkust växer klungor med blåmusslor på odlingsrep. De är Östersjöns egna...
Läs merPå Ragn-Sells anläggning i Orsa föds och göds amerikansk vapenfluga med vegetabiliskt avfall från livsmedelsindustrin....
Läs mer