IKEA och Jessie Sommarström lanserar 50/50-pannbiff med svensk baljväxtfärs
Det som en gång föddes som en idé på Torsåker gård skalas nu upp rejält....
Läs merDet som en gång föddes som en idé på Torsåker gård skalas nu upp rejält....
Läs merChristian Sjöland spanar: Vi svenskar gillar svenskt. I alla fall när vi handlar kött, ägg...
Läs merMaria Lundesjö spanar: En sak är säker: För att föda jordens befolkning utan att riskera...
Läs merEfter ett flerårigt forsknings-, utvecklings- och förädlingsarbete ser nu en ny, unik och innovativ produkt...
Läs merUnder ytan längs Sveriges östkust växer klungor med blåmusslor på odlingsrep. De är Östersjöns egna...
Läs merPå Ragn-Sells anläggning i Orsa föds och göds amerikansk vapenfluga med vegetabiliskt avfall från livsmedelsindustrin....
Läs merPressmeddelande 23-09-22: Axfoundation tar hem det prestigefulla Livsmedelspriset som delas ut av nätverket Livsmedel i...
Läs merVeronica Öhrvik spanar: Lagom till midsommarsillen lanserade Nordiska ministerrådet de nya nordiska näringsrekommendationerna. I dessa...
Läs mer