EAT Lancet-rapporten om hur vi äter hållbart
2019.01.18
EAT Lancet-kommissionen lanserar idag sin rapport med riktlinjer hur vi ska äta för en hållbar planet och god hälsa. 37 av världens främsta forskare från 16 länder inom bl.a. hälsa och hållbarhet har under tre års tid arbetar fram riktlinjerna.
I samband med lanseringen stod Axfoundation värd för ett rundabordssamtal kring primärproduktionens roll i att förverkliga rapporten som du kan läsa här:
Aktuellt inom Framtidens mat
-
Hållbart jordbruk, vad är det egentligen?
2024-03-22
-
Axfoundations vinner Livsmedelspriset 2023
2023-09-22
-
Nu finns svenska kolkrediter att köpa
2022-12-15
-
Miraklet som skapat ett monster
2022-12-07
-
Brax tar upp kampen med lax i frysdisken
2022-11-23
Få koll på de senaste hållbara innovationerna
Ta del av praktiska resultat, lärdomar och matnyttig inspiration från innovationer som driver på den hållbara omställningen.