News from Axfoundation

More news

Our history

antonia-start

“We want to be at the forefront. Challenge and translate good ideas into practical implementation. Tirelessly.”

– Antonia Ax:son Johnson, founder.

Read about our story

News of the world

Axfoundation – Hemsida

 • November 14, 2018

  Christina Lindbäck, NCC i Snåret: Agenda 2030 är som en affärsplan för...

  industritorget.se
  FN’s Agenda 2030 med 17 Globala mål för hållbarhet kan ge svindlande prestationsångest, men också utgöra en fantastisk palett av...på ledningsnivå med avdelningar för ekologisk hållbarhet, social hållbarhet och en näringslivs- och omvärldsavdelning. –När vi gjorde denna ...Read more »
 • November 2, 2018

  Hallå där, Kompisbyrån!

  mitti.se
  Kompisbyrån matchar nyanlända och etablerade svenskar som vill ses på en fika eller promenad. Nu testar de ett nytt projekt i Danderyds...Danderyds kommun som kom till oss under våren eftersom de såg Kompisbyråns matchningsmetod som ett sätt att kunna förbättra integrationen i ...Read more »
 • October 17, 2018

  "Nu vet vi lite mer om varandra"

  nvp.se
  I flera år har de gått på samma skola — men de har knappt pratat med varann. Med hjälp av Kompis Sverige har nyanlända och svenskfödda...hjälpa jättemycket. Nu vet vi lite mer om varandra, säger han. Kompis Sveriges verksamhetschef Johan Bäckström är glad att ha fått med G2 i ...Read more »
 • October 10, 2018

  Språkträning för föräldralediga ska öka jämlikheten

  vartgoteborg.se
  Pågår under två terminer. Många föräldralediga i Göteborg kommer aldrig i kontakt med det svenska språket. Genom att erbjuda språkträning...angränsande rum med passning. Kan lära av varandra I Bergsjön är det Svenska med baby som håller i träffarna. De är en förening som skapar ...Read more »
 • October 9, 2018

  QuizRR & Unil are joining forces on Foodscape, a trade fair for...

  mynewsdesk.com
  Foodscape targets the food and beverage industry and has a clear goal of putting sustainability on the menu. Unil will present its focus..., Menigo, Martin & Servera, Norvida, CPF Denmark, SOK, Axfoundation, with support and funding from Vinnova. Unil wanted to support this ...Read more »
 • October 9, 2018

  Tuffare antibiotikakrav i offentlig upphandling

  ja.se
  Hållbarhetskriterierna för kyckling och kalkon har reviderats av Upphandlingsmyndigheten. Därmed kan hårdare krav på minskad...har tre olika nivåer. Basnivån innebär att antibiotika endast ska användas till sjuka djur. Det ska även finnas en handlingsplan för ...Read more »
 • October 1, 2018

  Fotboll och fika bygger broar mellan nya och etablerade svenskar: ”Bra att...

  na.se
  Zeluul Erlemariam, Lisa Dahlström, Ann-Mari Åkerling, Ahmed Sheik och Mian Mubashar Ali snackar över fika innan det var dags att gå på... ...Read more »
More news

News from Axfoundation

More news