Mer av plantan borde bli mat
Kan det som går till spillo på åkern istället bli ingredienser i nya livsmedel? Ja,...
Läs merKan det som går till spillo på åkern istället bli ingredienser i nya livsmedel? Ja,...
Läs merPå temat beredskap, hållbarhetsomställning och konkurrenskraft ska näringsliv tillsammans med forskare och offentliga aktörer forska...
Läs merMarit Wirén Toll spanar: Äter du mat? Säljer du mat? Om så är fallet, hur...
Läs merVad var grejen med gröten på Nobelbanketten? Och vad var det för pannkakor som stektes...
Läs merBirte van Ittersum spanar: Mer växtbaserat och mindre kött. Det är grunden för de nya...
Läs merUnder Årets Kock 2024 bidrar Axfoundation med expertråd inom hållbarhet. Möt Anna Henning Moberg, Verksamhetschef...
Läs merÖkande antibiotikaresistens är ett av de tio största globala hoten mot människors hälsa. För att...
Läs merEtt svenskt innovationsprojekt med Axfoundation, MatLust Utvecklingsnod/Södertälje kommun, Hidden in Grains och Warbo kvarn, har...
Läs mer