Livsmedelsbranschen kraftsamlar: Utvecklar nya kriterier för antibiotika till livsmedelsproducerande djur
De krav som idag ställs på leverantörer av kött när det gäller antibiotika behöver uppdateras....
Läs merDe krav som idag ställs på leverantörer av kött när det gäller antibiotika behöver uppdateras....
Läs merMat.se lanserar idag den största klimatmärkningen av livsmedel som någonsin gjorts och omfattar cirka 3...
Läs merI Antibiotikaspaningen vecka 44-45 lyfts bland annat att nya regler är på gång för upphandling av...
Läs merI Antibiotikaspaningen vecka 42-43 lyfts bland annat att antibiotikaförsäljningen minskar i EU, samt att utredningen mot Guldfågeln...
Läs merEfterfrågan på fisk och skaldjur ökar stadigt, samtidigt som nästan 90 procent av världens kommersiella...
Läs merVarannan vecka gör Jenny Lundström, veterinär och expert inom antibiotikaresistens, en spaning som bevakar antibiotikafrågor,...
Läs merVarannan vecka gör Jenny Lundström, veterinär och expert inom antibiotikaresistens, en spaning som bevakar antibiotikafrågor,...
Läs merSLU och Future Learn kör nu ytterligare en omgång av den kostnadsfria online-kursen “Effective Livestock...
Läs mer