Grön regnbågslax odlad på insekter överraskar i smaktester: ”Smakar vildfångad och har bättre textur”
Sveriges första gröna regnbågslax uppfödd på cirkulärt foder smakar mer vildfångad och har bättre textur...
Läs merSveriges första gröna regnbågslax uppfödd på cirkulärt foder smakar mer vildfångad och har bättre textur...
Läs merÖveranvändning av antibiotika är ett utbrett problem i livsmedelsproduktion. I dag har många organisationer kunskap...
Läs merAndra adventsljuset är tänt och vi är tillbaka med en ny antibiotikaspaning med fokus på antibiotika, djurskydd och handel....
Läs merWorld Antimicrobial Awareness Week är i full gång och vi är även tillbaka med en...
Läs merPressmeddelande 2021-11-10: En innovation från Axfoundation och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) sjösätter Sveriges första gröna regnbågslax...
Läs merNu är det återigen dags för en ny antibiotikaspaning med fokus på antibiotika, djurskydd och...
Läs merVi är tillbaka med en ny antibiotikaspaning med fokus på antibiotika, djurskydd och handel. I...
Läs mer