Axfoundations baljväxtfärs växer till sig hos nya Färsodlarna
Pressmeddelande 2021-02-23: Nu släpps Axfoundations prisbelönta baljväxtfärs gjord på svensk sötlupin, åkerböna och gråärt till...
Läs merPressmeddelande 2021-02-23: Nu släpps Axfoundations prisbelönta baljväxtfärs gjord på svensk sötlupin, åkerböna och gråärt till...
Läs merAvloppsvatten från svenska sjukhus ökar antibiotikaresistens. Fågelinfluensan fortsätter sprida sig – besättningar i både Skåne...
Läs merPå Sättra Gård är innovationsandan stark. Nya metoder testas friskt liksom alternativa grödor – en...
Läs merEn välfylld Antibiotikaspaning även denna vecka. Bland annat lyfter vi en ny global rapport som tyvärr visar...
Läs merPeter Nilsson på Nöbbelövs Gård i Skåne har lång erfarenhet av att odla sötlupin. Efter...
Läs merVeckans Antibiotikaspaning lyfter bland annat nyheten om att tunga globala spelare som Walmart, Wendy’s and...
Läs merUrban Deli blir första restaurang i Sverige att servera den nya hållbara braxenfärsen från fisk...
Läs merPå Halla Gård föder Anders Gunnarsson upp rapsgris och ”hållbarhetsgris” i ett nästintill slutet kretslopp....
Läs mer