Johanna har lång erfarenhet inom besöksnäring och service. Under 20 år i branschen har hon arbetat både praktiskt och administrativt med möten, konferenser och fester. Därav finns värdefull kunskap för hela processen, från förfrågan till planering och genomförande. Under de senaste åren har hon även arbetat mycket med prissättning och paketering för online bokning till olika distributionskanaler. 

Johanna Westberg, Platskoordinator

2023.06.15

Johanna Westberg

Som platskoordinator ansvarar Johanna för bemötandet och första intrycket på Torsåker gårds faciliteter – interiört...

Läs mer
Sofia Lundvall, Kock- och måltidskoordinator

2023.01.23

Sofia Lundvall

Sofia är utbildad måltidsekolog och har flera års arbetslivserfarenhet som medarbetare på systembolaget samt inom...

Läs mer

2022.12.15

Marie Wallin

Marie har lång och gedigen erfarenhet av att driva restaurang och utveckla servicekoncept. Majoriteten av...

Läs mer
Johan Sidenmark, Projektledare Cirkulär ekonomi

2022.10.18

Johan Sidenmark

Johan är en erfaren projektledare inom programområdet Framtidens Material, där han fokuserar på biobaserade material,...

Läs mer

2022.05.01

Fredrik Karlsson

Fredrik är ansvarig för den dagliga driften i test- och restaurangköken samt i experimentträdgården på...

Läs mer

2022.05.01

Denise Jönsson

Denise Jönsson arbetar som platskoordinator på Torsåker Gård. Hon ser till hela husets generella drift...

Läs mer

2022.04.14

Christian Sjöland

Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling,...

Läs mer

2022.01.19

Veronica Öhrvik

Veronica arbetar inom programmet Framtidens mat och särskilt med projekten som bedrivs inom ramen för...

Läs mer