Johanna Westberg
Som platskoordinator ansvarar Johanna för bemötandet och första intrycket på Torsåker gårds faciliteter – interiört...
Läs merJohanna har lång erfarenhet inom besöksnäring och service. Under 20 år i branschen har hon arbetat både praktiskt och administrativt med möten, konferenser och fester. Därav finns värdefull kunskap för hela processen, från förfrågan till planering och genomförande. Under de senaste åren har hon även arbetat mycket med prissättning och paketering för online bokning till olika distributionskanaler.
Som platskoordinator ansvarar Johanna för bemötandet och första intrycket på Torsåker gårds faciliteter – interiört...
Läs merSofia är utbildad måltidsekolog och har flera års arbetslivserfarenhet som medarbetare på systembolaget samt inom...
Läs merMarie har lång och gedigen erfarenhet av att driva restaurang och utveckla servicekoncept. Majoriteten av...
Läs merJohan är en erfaren projektledare inom programområdet Framtidens Material, där han fokuserar på biobaserade material,...
Läs merFredrik är ansvarig för den dagliga driften i test- och restaurangköken samt i experimentträdgården på...
Läs merDenise Jönsson arbetar som platskoordinator på Torsåker Gård. Hon ser till hela husets generella drift...
Läs merChristian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling,...
Läs merVeronica arbetar inom programmet Framtidens mat och särskilt med projekten som bedrivs inom ramen för...
Läs mer