Axfoundations baljväxtfärs växer till sig hos nya Färsodlarna
Pressmeddelande 2021-02-23: Nu släpps Axfoundations prisbelönta baljväxtfärs gjord på svensk sötlupin, åkerböna och gråärt till…
Läs merHär hittar du Axfoundations nyheter, pressmeddelanden och reportage. Vill du få de senaste nyheterna från oss? Prenumerera gärna på våra pressutskick genom att fylla i din e-postadress nedan.
Axfoundation har en rad experter med kompetens inom Framtidens material och Framtidens mat. För journalister som söker ytterligare information, välkommen att kontakta:
Linda Andersson
Kommunikationschef
+46 (0)73 – 087 15 70
Pressmeddelande 2021-02-23: Nu släpps Axfoundations prisbelönta baljväxtfärs gjord på svensk sötlupin, åkerböna och gråärt till…
Läs merUrban Deli blir första restaurang i Sverige att servera den nya hållbara braxenfärsen från fisk…
Läs merSötlupin och åkerböna kan ersätta soja i både livsmedel och foder, med potentiellt minskade kostnader…
Läs merCoronapandemin slår hårt mot tillverkningsindustrin i Thailand, ett land där många svenska företag har leverantörer…
Läs merPressmeddelande 2020-10-19: Nu tar ÖppnaDörren nästa steg för att skapa en folkrörelse av dörröppnare som…
Läs mer