Cirkulärt foder gör svensk regnbågslax grön
Pressmeddelande 2021-11-10: En innovation från Axfoundation och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) sjösätter Sveriges första gröna regnbågslax...
Läs merPressmeddelande 2021-11-10: En innovation från Axfoundation och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) sjösätter Sveriges första gröna regnbågslax...
Läs merNär Axfoundation och Länsstyrelsen Stockholm drog igång projektet Resursfisk i början av 2019 var målsättningen...
Läs merPressmeddelande 2021-03-11: När Sustainable Brand Index utsåg Årets Insats 2021 tog Axfoundations antibiotikakriterier för minskad...
Läs merPressmeddelande 2021-02-23: Nu släpps Axfoundations prisbelönta baljväxtfärs gjord på svensk sötlupin, åkerböna och gråärt till...
Läs merUrban Deli blir första restaurang i Sverige att servera den nya hållbara braxenfärsen från fisk...
Läs merSötlupin och åkerböna kan ersätta soja i både livsmedel och foder, med potentiellt minskade kostnader...
Läs merCoronapandemin slår hårt mot tillverkningsindustrin i Thailand, ett land där många svenska företag har leverantörer...
Läs merPressmeddelande 2020-10-19: Nu tar ÖppnaDörren nästa steg för att skapa en folkrörelse av dörröppnare som...
Läs mer