Kunskapslyft på fabriker
Den största delen av världens produktion av livsmedel och varor finns i Kina och övriga...
Läs merDen största delen av världens produktion av livsmedel och varor finns i Kina och övriga Asien. Här köper många svenska och internationella företag en stor del av sina varor och produkter. Efter decennier av leverantörsansvarsarbete visar erfarenhet och forskning att kod och kontroll måste kompletteras med kapacitetshöjande insatser som bidrar till ökad kunskap och egenmakt bland de anställda. Därför har Axfoundation uppmuntrat Axel Johnson-bolagen att använda utbildningsverktyget Quizrr.
Den största delen av världens produktion av livsmedel och varor finns i Kina och övriga...
Läs merKan en mobilapp bidra till att sprida pålitlig information om förebyggande av covid-19 och arbetares...
Läs merETI Sverige samlar företag, fack, civilsamhällesorganisationer och offentlig sektor för att verka för goda arbetsvillkor...
Läs merGår det att hitta ett alternativ till den köttråvara vi använder allra mest i Sverige,...
Läs merRis är ett av världens mest konsumerade spannmål, men odlingen är ofta förknippad med omfattande...
Läs merOm vi ska klara klimatmålen måste vår kött- och mejerikonsumtion minska. Tillväxten för kött- och...
Läs merVarför är blockkedjan, en teknik med sitt ursprung inom finanssektorn och kryptovalutor, intressant för livsmedelsbranschen?...
Läs merSoja som konsumentfråga växer och allt fler kunder kräver att företag tar ansvar för under...
Läs mer